top of page

More  Moving  Miracles

Miracles on the move...   

Miracles might be moving...       Miracles might set you in motion...

aroamtherapie.jpg
In deze workshop maken we zelf onze producten op basis van 100% natuurlijke grondstoffen en etherische oliën. 

Het hart wordt geraakt door wat je zelf met liefde maakt. Voor jezelf of anderen cadeautjes maken, is goed voor de gezondheid van gever en ontvanger. Voor de gever: creatief in groep samen aan de slag gaan is goed voor de mentale en emotionele gezondheid. Je geest ontspant, je wordt er blij van, je leert nieuwe mensen kennen, … ​Vraag het maar aan de deelnemers van vorig jaar 😉 Voor de ontvanger: je voelt de liefde van de gever voor jou in het cadeautje en je geschenk is 100% natuurlijk! Je krijgt alle gemaakte producten in een originele verpakking mee naar huis, alsook nog tal van andere recepten!

ZELF PRODUCTEN MAKEN

AROMATHERAPIE & VERZORGING

Workshop

Workshops
Producten maken

Op basis van 100% natuurlijke grondstoffen en etherische oliën. Het hart wordt geraakt door wat je met liefde maakt. Incl. gemaakte producten en recepten!

  • Lente-schoonmaak: wc-eend, ontsmettende handgel, matras/tapijtreiniger (anti-huismijt), boenmiddel voor meubelen, kruidenazijn, …

  • Zomer: zonnemelk, aftersun, verkoelende spray, antimug, …

  • Herfst: goudbloemzalf, luchtwegenzalf, lippenbalsem, massageolie, …

  •  Kerst: bruisballen, bodyboter, kaarsjes, bodyscrub, lippenscrub, … 
     

Prijs: particulier 75€ / zakelijk op factuur 100€
Duur: 3u

Kinderspel

Er zijn 2 leeftijdscategorieën: kids van 8 tot 10 jaar en tieners van 11 tot 15 jaar. Ook kinderen/tieners kunnen zelf producten leren maken op basis van 100% natuurlijke grondstoffen en etherische oliën. De producten zijn aangepast aan jouw ‘leefwereld’: haargel, tandpasta, lipbalsem, zalfjes, glittergel, kaarsjes … Je mag ook producten kiezen uit de lente-zomer-herfst-kerst reeks. Je krijgt een syllabus mee met recepten en info over hoe en wat aankopen om zelf aan de slag te gaan. De door jou gemaakte producten mag je mee naar huis nemen in desgewenst een coole gepimpte geschenkverpakking naar keuze.

Prijs: 40€

Duur: 3u 

Infotheek

Wat zijn etherische oliën? Hoe te gebruiken? Waar let je op bij aankoop?

Je leert verschillende toepassingen kennen: verstuiven, bad, producten zelf maken, massage, keuken, ehbo, etc. We bespreken de meest gebruikte oliën, welke te gebruiken bij welke kwaaltjes (snurken, moeilijke slaap, stress, wondjes, ...) We overlopen een uitgebreide huisapotheek met demo producten. Je krijgt staaltjes mee van zelfgemaakte producten op basis van 100% natuurlijke grondstoffen en etherische oliën. We eindigen met een vragenronde zodat iedereen die dat wenst nog vraagjes kan stellen. Halverwege is er een korte pauze voorzien waarbij je kan snuisteren in onze productenkoffer en zelfgemaakte producten kan uitproberen. Je krijgt een syllabus mee van de presentatie.

Prijs: particulier € 50 / zakelijk op factuur € 70

Duur: 3u 

Lezing

Wat is aromatherapie? Wat zijn etherische oliën? Wat kan je er mee? In een voordracht van anderhalf uur kom je er alles over te weten. We eindigen met een vragenronde zodat iedereen die dat wenst nog vraagjes kan stellen. Halverwege is er een korte pauze voorzien waarbij je kan snuisteren in onze productenkoffer. Je krijgt een syllabus mee van de presentatie.

Prijs: particulier € 30 / zelfstandige met factuur € 45

Duur: 90 min.

Ann Dellaert  &  Elfriede Maes (Provincie Antwerpen)
Els Marcelis (Vlaams-Brabant, Brussel, Oost-en-West Vlaanderen, Nederland)
Veerle Vanpée (Wallonië, Kempen en Limburg)

Prijs

incl. producten, syllabus zodat je zelf verder kunt experimenteren + drank en hapjes

Een stapje verder ...

* 5-daagse opleiding aromatherapie (spiritueel, mentaal, emotioneel, fysiek)
* 1-daagse opleiding 'producten maken'

Terug naar ...

Ter Info

Al deze workshops kunnen ook in het Frans gegeven worden
bottom of page