top of page

More  Moving  Miracles

Miracles on the move...   

Miracles might be moving...       Miracles might set you in motion...

aroamtherapie.jpg
Producten maken met etherische oliën en andere 100% natuurlijke grondstoffen. 
Het hart wordt geraakt door wat je met liefde maakt. Voor jezelf of anderen cadeautjes maken, is goed voor de gezondheid van gever en ontvanger. Voor gever: creatief zijn in groep is goed voor mentale & emotionele gezondheid. Je geest ontspant, je wordt er blij van, je leert nieuwe mensen kennen… ​Vraag maar aan deelnemers van vorig jaar😉Voor ontvanger: je voelt liefde van de gever in je geschenk dat 100% natuurlijk is! Je krijgt gemaakte producten in originele verpakking mee, alsook vele recepten!

Voor elk wat wils en waar je wilt
Je kan bij More Moving Miracles verschillende vormen van workshops en opleidingen in Aromatherapie volgen.
Onze vaste locacties hiervoor zijn
Huizingen, Mechelen, Rillaar, Bevekom en Geel. Check hiervoor bij elke workshop via de agenda-knop.
Wens je een andere locatie? Vanaf 5 deelnemers kan deze gewoon ook bij jou in de huiskamer georganiseerd worden. Contacteer ons hiervoor via contact-knop!

Grondstoffen en verpakkingen
De etherische oliën, hydrolaten, basisoliën, maceraten en andere grondstoffen en verpakkingsmateriaal kopen wij aan bij Ann Dellaert van www.naturann.be 

Didactisch Materiaal

In al onze modules werken we met "Het Groot Handboek van Aromatherapie" (Greetje Van den Eede, Dr. Geert Verhelst). Je kan dit boek ook bij ons aankopen in een van onze workshops of opleidingen.

Coming next: workshop ZOMER
19u15-22u in vaste locaties:
 * dinsdag 14 mei Olmen
* vrijdag 17 mei Mechelen
dinsdag 21 mei Rillaar
* donderdag 23 mei Huizingen
* zondag 2 juni  Bevekom


Kan ook bij jou thuis georganiseerd worden! Contacteer ons!

AROMATHERAPIE & VERZORGING

aromatherapie groot handboek.png

Workshops
Producten maken

Op basis van etherische oliën en 100% natuurlijke grondstoffen. Het hart wordt geraakt door wat je met liefde maakt.

Met een minimum aan grondstoffen in huis te halen kan je heel veel producten zelf maken. Extern (moeder aarde) en intern milieu (je lichaam) worden op deze manier zo min mogelijk geschaad door chemische stoffen.  

 

De ervaring leerde ons dat deze zelfgemaakte producten minstens even efficiënt zijn dan gangbare 'chemisch beladen' producten. Je hoeft zelfs niet meer naar de winkel voor je schoonmaak- en verzorgingsproducten. Dat scheelt op termijn ook wel wat.

 

Na eender welke seizoensworkshop kan je, echt waar, de dag nadien al zelf aan de slag. Wij helpen je graag wegwijs met de aanschaf van de grondstoffen. Je kan ook na de workshop nog bij de docenten terechte voor raad en daad: voor elke workshop of opleiding bieden wij garantie op nazorg! En sowieso krijg je alle producten die je maakte mee naar huis in een MMM-goodie bag samen met een uitgebreide syllabus, MMM-pen en altijd wel een geschenkje erbij.

 

Hierbij een lijstje van mogelijke producten (meestal 3 of 4, soms 5 afhankelijk van recept en tijdinvestering) die je mee krijgt (er is nog meer keuze de dag zelf), naast nog tal van andere recepten!

  • Lente-schoonmaak: wc-reiniger, ontsmettende handgel, matras/tapijtreiniger (anti-huismijt), boenmiddel meubels, kruidenazijn, geurvreters, …

  • Zomer: zonnemelk, aftersun, verkoelende bodyspray, antimug, deo, …

  • Herfst: goudbloemzalf, luchtwegenzalf, lippenbalsem, massageolie, tandpasta…

  • Kerst: bruisballen, bodyboter, kaarsjes, bodyscrub, lippenscrub, … 

Duur: 3u - Prijsinclusief syllabus en alle producten mee naar huis

particulier 75€ / zakelijk op factuur 125€

In onze vaste locaties Huizingen, Mechelen, Rillaar, Bevekom en Geel.   Check

Wens je een andere locatie? Vanaf 5 deelnemers kan deze gewoon ook bij jou in de huiskamer georganiseerd worden. Contacteer ons hiervoor via contact-knop!

Kinderspel

2 leeftijdscategorieën: kids van 8 tot 10 jaar en tieners van 11 tot 15 jaar. Kinderen/tieners kunnen zelf producten leren maken op basis van 100% natuurlijke grondstoffen en etherische oliën. Producten zijn aangepast aan jouw leefwereld: haargel, tandpasta, lipbalsem, zalfjes, glittergel, kaarsjes … Je mag ook producten kiezen uit de lente-zomer-herfst-kerst reeks. Je krijgt recepten en info over hoe en wat aankopen om zelf aan de slag te gaan. De door jou gemaakte producten mag je mee naar huis nemen in een coole gepimpte geschenkverpakking.

Duur: 3u - Prijs: 50€

Infotheek

Wat zijn etherische oliën? Hoe te gebruiken? Waar let je op bij aankoop?

Je leert verschillende toepassingen kennen: verstuiven, bad, producten zelf maken, massage, keuken, ehbo, etc. We bespreken de meest gebruikte oliën, welke te gebruiken bij welke kwaaltjes (snurken, moeilijke slaap, stress, wondjes, ...) We overlopen een uitgebreide huisapotheek met demo producten. Je krijgt staaltjes mee van zelfgemaakte producten op basis van 100% natuurlijke grondstoffen en etherische oliën. We eindigen met een vragenronde. Halverwege is er een korte pauze voorzien waarbij je kan snuisteren in onze productenkoffer en zelfgemaakte producten kan uitproberen. Je krijgt een syllabus mee.

Duur: 3u - Prijs: particulier € 50 / zakelijk op factuur € 85

Lezing

Wat is aromatherapie? Wat zijn etherische oliën? Wat kan je er mee? In een voordracht van anderhalf uur kom je er alles over te weten. We eindigen met een vragenronde zodat iedereen die dat wenst nog vraagjes kan stellen. Halverwege is er een korte pauze voorzien waarbij je kan snuisteren in onze productenkoffer. Je krijgt een syllabus mee van de presentatie.

Duur: 90 min. - Prijs: in dit feestjaar GRATIS

Terug naar ... workshops of opleidingen

Prijs

incl. producten, syllabus zodat je zelf verder kunt experimenteren + drank en hapjes

Ter Info

Al deze workshops worden ook in het Frans gegeven!

Een stapje verder ... opleidingen

* 1-daagse opleiding 'producten maken'
* 5-daagse opleiding aromatherapie (spiritueel, mentaal, emotioneel, fysiek)
bottom of page