top of page

More  Moving  Miracles

Miracles on the move...   

Miracles might be moving...       Miracles might set you in motion...

STOELMASSAGE
voor bedrijven, scholen, verenigingen

stoelmassage2_edited.jpg

Herkent u één
van de volgende
situaties?

​Vloeken op de pc of collega of chef? Te veel werk? Te weinig werk? Hoofdpijn? Pijnlijke nek- of schouderspieren? Te lang voor ‘t scherm? Beetje gestrest misschien? Of kan je de letters naast de kat niet goed lezen, dan ben je hoog tijd aan wat ontspanning toe :-)

Bij stoelmassage gaat het om drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van werkgerelateerde klachten, zoals RSI (Repetitive strain injury) en de symptomen van stress. ​De massage wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het grote voordeel is daarnaast dat de massage over de kleren heen gegeven kan worden. Het neemt slechts een halfuurtje in beslag en u kunt er weer tegenaan.

Stoelmassage kan aldus het immuunsysteem versterken, het concentratievermogen bevorderen, geest en lichaam ontspannen, de bloedsomloop stimuleren, stress en aan stressgerelateerde klachten verminderen, een gevoel van welzijn geven, kortom je meer in evenwicht brengen. Hiernaast het resultaat, want beelden zeggen meer dan woorden. 

stoelmassage_voor-tijdens-na.jpg

Prijs

op aanvraag
bottom of page