top of page

More  Moving  Miracles

Miracles on the move...   

Miracles might be moving...       Miracles might set you in motion...

‘Het is sterker dan mezelf’, hoor je wel eens zeggen. Ondanks alle moeite die je in persoonlijke groei steekt, blijven er soms bepaalde patronen als een rode draad door je leven lopen. Je botst telkens op dezelfde thema’s. Het lijkt alsof je vast zit. Het overstijgt als het ware je persoonlijkheid. Vaak hebben zulke verstrikkingen te maken met patronen in de familie van herkomst die je onbewust hebt overgenomen uit loyaliteit. Sommigen nemen als kind onbewust stukjes ballast van vader en moeder over uit liefde. ​Ook niet of onvolledig verwerkte gebeurtenissen zorgen voor verstoring. Soms weet je gewoon niet hoe het verder kan, alsof je geen zicht hebt op onderliggende emoties en verwarring.

​​Opstellingswerk maakt deze verborgen patronen uit het familiesysteem zichtbaar. Er komt begrip en ruimte voor zingeving en heling. Je kunt op dat moment problematische patronen teruggeven aan de rechtmatige eigenaar. Het geeft inzicht en biedt de opsteller de mogelijkheid om weer eigen keuzes en beslissingen te maken. Dit geeft vrijheid om opnieuw jouw plek in het leven te vinden. Vaak staan we niet op onze eigen plaats in de familie. Dit is bepalend voor alle relaties die je aangaat. ​Alles wat je zelf niet teruggeeft aan de vorige generatie(s), geef je willens nillens door aan je kinderen. ​

Hoe gaat dit in zijn werk?

Privé-opstellingen in Tunrhout: zondag 12 mei, 29 september, 20 oktober, 17 november
Openbare opstellingen in Lot:
vrijdag 24 mei en 21 juni

FAMILIE-OPSTELLINGEN

Workshop

healing hugs - kopie.JPG

Optie 1 PRIVE
FAMILIE-OPSTELLING

Je kan als ‘opsteller’ een privé-opstelling vragen. Het gereserveerde gedeelte wordt exclusief gebruikt voor jouw specifieke vraag. Je weet zeker dat je opstelling aan bod komt en in zeer grote diepte wordt uitgewerkt. Wij zorgen voor representanten, gespecialiseerd in opstellingen. Onder begeleiding van Petra Verhoef en Els Marcelis. Niet aangeraden voor zwangeren.

Privé-opstelling 2u: particulier 210 €/ zakelijk met factuur 350 €
Locatie: Turnhout, 3 tijdsblokken: 9u30-11u30 / 11u30-13u30 / 14u-16u

Optie 2 OPENBARE
FAMILIE-OPSTELLING

In de kennismakingsdagen leer je wat opstellingswerk inhoudt. Er worden 2 opstellingen gedaan. Je krijgt veel inzicht door de kennis die je opdoet, door representant te zijn of door de opstelling die voor jouw situatie gemaakt wordt. Je kunt vooraf een opstelling reserveren. Niet aangeraden voor zwangeren.

19u-22u: 2 opstellingen begeleiding Els Marcelis
Representant particulier 50€/zakelijk factuur 85€
Opsteller 110€/ zakelijk met factuur 185€ (indien opsteller geen representantenbijdrage)
Data & locatie zie agenda. Interesse of andere locatie gewenst? Laat het weten via code 'ik heb interesse in ...' op contactformulier

Prijs

Optie 1 privé-opstellingswerk
Particulier 210€/zakelijke factuur 350€
Optie 2 openbaar opstellingswerk
Representant particulier 50€/zakelijk 85€
Opstelling particulier 110€/
zakelijke factuur 185

Ter Info

* Meer info na aanmelding via contactform
* NEW 2024 opstellingen in bedrijven/scholen
bottom of page