top of page

More  Moving  Miracles

Miracles on the move...   

Miracles might be moving...

Miracles might set you in motion...

GETUIGENISSEN

aroamtherapie.jpg

AROMATHERAPIE

 

"Bij de aromatherapie workshops van MMM krijg je echt wel waar voor je geld en meer zelfs! Telkens overtreft het mijn verwachtingen. Ik volgde bij MMM al de infotheek en de seizoensworkshop van de lente waar we zelf onze schoonmaakproducten leerden maken. Ik ontdekte dat je met heel weinig grondstoffen in huis te halen heel wat zelf kon maken. Ik leerde er ook iets wat je niet zo meteen verwacht: namelijk waarom zelf poetsen zo goed is voor onze gezondheid! Het geeft me ook nog een extra goed gevoel dat ik weet dat ik de natuur niet extra schaad door zware chemische middelen te gebruiken." (N.)

AT
20151105_153149 - kopie_edited.jpg

BESCHERM JEZELF

"Ik vond de workshop Bescherm Jezelf boeiend en heel praktisch om in mijn dagelijks leven te kunnen toepassen. Ik ben heel gevoelig voor de energieën van mijn omgeving, laat dan nog zijn dat ik werk in de zorgsector. Dit maakte dat ik mij heel vaak leeg en uitgeput voelde op het einde van de dag. Dankzij de oefening om mijzelf goed af te schermen, kan ik nu voorkomen dat mijn energievoorraad wordt leeg geroofd. Toch blijft het voor mij nog steeds een oefening om dit niet te vergeten toe te passen. " K

BJ
Mandala1_edited.jpg

MANDALA TEKENEN

"De workshop intuïtief mandalatekenen te Huizingen was weer een succes. We zetten prachtige werkjes met veel symboliek neer. Voorafgaand aan het mandalatekenen starten we met een 'mortelmolen'. Dat tekenen zorgt ervoor dat de beslommeringen van de voorbije dag/dagen mogen losgelaten worden. Er waren best veel beslommeringen die krachtig naar buiten gedraaid werden. Sommigen hun tekenpapier werd zelfs doorprikt met de potloodpunt en iemand gooide haar getekende mortelmolen letterlijk naar buiten. Dat deed deugd en de innerlijk rust keerde weer om aan de mandala's te beginnen. Het werden stuk voor stuk mandala's met mooie boodschappen."

Mandala Getuig

ENERGETISCH WERK

energetisch - kopie.jpg

"Ik vond het fijn om in een klein en veilig groepje samen te werken en kennis te maken met de verschillende methodes binnen het energetisch werk. Door deze opleiding te volgen is mijn interesse in energetisch werk alleen maar groter geworden. Ik herinner mij de eerste les nog...Ik dacht dit kan ik toch niet, zo goed ben ik toch niet,... Om na een aantal lessen toch te merken dat ik wel het 'juiste' gevoel hiervoor heb en mij niet moet vergelijken met wat een ander kan. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten waar die goed in is betreffende energetisch werk." K.

EW

FAMILIE-OPSTELLINGEN

healing hugs - kopie.JPG

"Mijn eerste opstelling over mijzelf was zenuwslopend en gaf enorm veel spanningen. Geen idee wat ik kon verwachten maar ik was wel nieuwsgierig. Het was enerzijds prachtig om te zien wat er zich in het veld afspeelde maar anderzijds bracht het zoveel emoties naar boven. Mijn emoties kregen de ruimte om gezien te worden en met de tijd kon de pijn hierrond geheeld worden. Els en Petra bieden een veilige en ondersteunende rol hierin. Ik vind opstellingen een prachtige manier om te kijken naar die vragen waar niet onmiddellijk een antwoord op te vinden is. " K.

FamOpst
GNM krokus.jpeg

GEZONDHEID ANDERS  BEKEKEN

What´s in a name.. sometimes everything! En dit is zeker toepasselijk voor de workshop GAB, Gezondheid Anders Bekeken. Het is een hele nieuwe insteek i.v.m. gezondheid. Het is niet zo maar een cursus, het zijn echt wel “brokken" die men voorgeschoteld krijgt, waarmee je meteen aan de slag kan. Dit is net leuk en zeker interessant en soms wel confronterend als je dit in je dagdagelijkse leven probeert in te passen. Dus zeker een aanrader voor wie nieuwgierig is geworden,  want dit was bij mij een grote drijfveer!

Veel plezier,  Nicole 

GAB
image001.png

VOETREFLEX

"Tijdens een zoektocht naar een degelijke opleiding tot voetreflexologe, en mij eigenlijk reeds ingeschreven elders, bots ik op de opleiding bij  MoreMovingMiracles. Na telefonisch contact helemaal verkocht. Ondanks uit mijn comfortzone moeten komen om een afstand van 1,5u te rijden, zie ik er telkens erg uit naar de les. Els is precies een wandelende encyclopedie en dan nog op gevoelsniveau. Ook de sterke cursus en didactisch materiaal is top! Ik ben heel dankbaar dat mensen zoals zij zich inspannen om anderen te educeren zodat we allen kunnen bijdragen om mensen op holistiche manier te benaderen en te helpen.  Want dat is toch van allen, die een cursus willen volgen, ons doel/missie.
Oprechte dankjewel voor deze kans." J.

Voetreflx
bottom of page