top of page

More  Moving  Miracles

Miracles on the move...   

Miracles might be moving...       Miracles might set you in motion...

Zuiveringskuren
maart 2025
oktober 2025

4 laughing friends.jpg

Retraite 
met

Lichaam en geest terug in balans met zacht zuiveren!

Wil je je wapenen tegen de winter? Dan is de zuiveringskuur van oktober iets voor jou. Wil je met frisse moed en vol energie genieten van de lente? Dan is de zuiveringskuur van maart iets voor jou.

Beiden zijn gebaseerd op hetzelfde: een milde zuiveringskuur, want zuiveren staat niet per se gelijk aan 'strenge regime'. Je kan kiezen tussen zuiveren op basis van gezond eten en drinken of voor zij die iets verder willen gaan op basis van sapjes/thee. Wat je ook kiest, je maakt er kennis met de vele voordelen van een zuiveringsmoment, een moment dat achteraf gemakkelijk te integreren valt in je dagelijks leven. Daartoe geven wij de geschikte begeleiding.

Aankomst is voorzien op vrijdagavond, vertrek op zondag late namiddag. Om een individuele begeleiding te garanderen is er een max. van 8 personen. In de deelnameprijs is alles inbegrepen: af- en opbouwschema voeding, begeleiding vooraf en ter plaatse, verblijf in luxe locatie (dat mag ook eens), relaxatiesessie, workshops, massages, voetreflexologie ter ondersteuning van het zuiveringsproces, eten/drank/supplementen/recepten, etc.

We bieden ook tips en tricks die je direct kan integreren in je dagelijks leven. Getuigenissen van vorig deelnemers hierover:

"Ik vond het heel interessant en ben heel blij met de tips, ik doe ze nog steeds thuis en sommige ook op het werk :-)."

"Niet alleen mijn voedingsstijl, maar ook mijn levensstijl toch lichtjes veranderd hoor na die kuur. Vroeger hield ik zoiets niet vol, nu dankzij de super begeleiding wel."

"Ik heb nu een betere kijk op wat gezond zijn is en waar de valkuilen en verstrikkingen zitten, zo dankbaar voor de workshops over de link tussen fysieke, emotionele, mentale en spirituele lagen."

"Massage en voetreflexologie zag ik vroeger als een soort wellness, nu weet ik beter, amai, dat doet heel wat met een mens en niet alleen op fysiek gebied."

In een notendop

Wat?

Zachte zuiveringskuur met sapjes en/of licht gezond ontbijt, soepjes, reinigende oefeningen, voedingsadvies, workshops over gezondheid, relaxatiesessies, ...

Waar?

Luxe locatie in de Ardennen, max. 8 personen. 

Waarom?

Lichaam en geest ontgiften, weerstand verhogen, nieuwe energie, evenwicht herstellen, bewuster leven, wat is gezond en wat niet, ...

Wanneer?

Vrijdagavond tot zondag late namiddag in maart en/of oktober 2025.

Wie?

Veerle Vanpée, Hilde Serré en Els Marcelis, gediplomeerde gezondheidsbegeleiders

Prijs?

Particulier 777 euro

Verloop kuur?

Hierbij korte info, details na inschrijving!

Vooraf krijg je begeleidingsplan voor afbouw van toxische voeding met vrijblijvend en zonder meerkost telefonisch advies in afbouwperiode. Enkele dagen voor de kuur: afbouw voeding met persoonlijk schema. 

Kuur zelf: dagelijkse begeleiding 24u/24u en workshops (vrije deelname)

Na de kuur: opbouwen normaal voedingspatroon volgens persoonlijk schema

Tussenin kan je desgewenst genieten van een massage door professionals:

  1. stoelmassage
  2. ontspanningsmassage
  3. voetreflexologie
  4. energetische massage

Veerle Vanpée
Hilde Serré
Els Marcelis

Dit alles in een rustgevende locatie in de Ardennen. Met verzorgde kamers en gezonde maaltijden.
Met alles mag en niets moet instelling. En vooral gebaseerd op onze MMM-waarden:

veiligheid, geborgenheid, vertrouwen, zijn wie je bent

Voor ieders welbevinden scheppen we een veilige en geborgen omgeving. ​Daardoor kom je in een soort basisvertrouwen. Dit zorgt ervoor dat ieders ​vertrouwen in zichzelf en de medemens kan vergroten om zo te kunnen ​zijn wie je bent. Ieder kan zo zijn waarden uitspreken en uitdragen, waardoor eigenwaarde groeit. 
Als je bent wie je in essentie bent, krijg je innerlijke rust en sta je met meer plezier in ​het leven, ben je ontvankelijker voor al het goede op je pad. Wie zichzelf graag ziet, ziet ook het mooie in de ander en de wereld.
​Samen waken wij erover dat in dit proces deze waarden tot hun recht kunnen komen gedurende het hele traject.

ontdekken, frutselen, experimenteren, ont-wikkelen

Iedereen, groot of klein, is in essentie nieuwsgierig en wil ontdekken, leren, leven, ... ​
​Vanuit zichzelf, op eigen ritme, vrij experimenteren, ontdekken, ​frutselen, ... met datgene wat in jou zit en ont-wikkeld mag worden.
​Je zelfredzaamheid verhogen door in contact te komen met je oerkracht. Je laten overrompelen.
​Samen koppelen we de innerlijke motivatie van elkeen aan de inhoud van het aanbod.

durf, actie, moed (DAM), ​spelen-der-wijs stappen zetten

Spelen met respect voor ieders grenzen. 
Als de DAM breekt, kan de energie vrij stromen. Het aangewakkerde vuur ten volle laten branden.
Tijd om te spelen, leren, spelen-der-wijs stappen zetten op eigen ritme, ​met eigen talenten, vaardigheden en interesses. Een uniek proces voor elk. We richten ons op het innerlijke kind in ons.
Samen maken we procesgericht ervaren mogelijk waarbij gewaakt wordt over ieders ​grenzen met de nodige flexibiliteit om het 'spel' te laten spelen.

samenzijn, delen, ont-moeten

Samen leren, samen spelen, samen zijn waarbij heel wat gedeeld kan worden met respect en dankbaarheid voor moeder aarde en het ecologische gedachtengoed. ​
​Rekening houden met elkaar, grenzen aangeven en die van anderen respecteren, horen, zien, ruiken en voelen om de basisveiligheid te bewaren.
Co-creatie schept verbondenheid, iets dat verder reikt dan de som der delen. Samen momenten mogen nemen voor dankbaarheid en respect voor het groene speelveld. ​Mens tussen mensen zijn. Mensen voor en door ​en met elkaar.
De juiste oordeelvrije communicatie vinden gebaseerd op inlevingsvermogen.
​Communicatie bestaat slechts voor 7% uit woorden, 38% intonatie en 55% uit non-verbale communicatie. 
Samen luisteren naar elkaar en leren elkaars taal te begrijpen, spreken, voelen, trillen op de juiste frequentie en resoneren met elkaar en je medemens in zijn/haar waarde(n) laten.

zelfreflectie, evolueren, groeien

Groeien door te evolueren als individu, zodat de groepsdynamiek ook groeit.
Mensen, materialen, omgevingen, omstandigheden die jou raken en deze meenemen in een groeiproces.
Het doorlopen van alle kleuren en bijtanken waar nodig.
Samen ons groeiproces integreren, transformeren en als kracht gebruiken ten dienste van elkaar en het grotere geheel.

​​bezieling, liefde en verbondenheid, zuiverheid

Zuiverheid, doorgeven van levenservaring, diepgang, intensiteit, eerlijkheid en puurheid.
Onbaatzuchtig liefde en verbondenheid rondzaaien in functie van het grotere geheel in zuiverheid. Inloggen op het grotere netwerk, samen sterk in eigen werk, gebaseerd op collectieve intelligentie, weten en vertrouwen.
Bezieling en gedrag: voorbeeldfunctie zijn, uitstralen wat je zelf hebt doorleeft en getransformeerd. Werken aan onthechting, onzelfzuchtigheid, nederigheid, menslievendheid die niet enkel tot mensen reikt, maar tot alles wat is.
​Samen ontsluieren we nieuwe mogelijkheden, brengen we elkaar stap voor stap dichter bij ons unieke zielsopdracht.

Particulier 777 euro

bottom of page