top of page
aroma.png

Veerle Vanpée

Veerle Vanpee-036.jpg

Hallo lieve jij,
Ik ben Veerle Vanpée, intuïtief gevoelsmens, wonende op de taalgrens in Beauvechain en mama van 3 pittige, unieke kinderen.
Gedurende 18 jaar heb ik met veel plezier en liefde als opvoedster gewerkt met kinderen en volwassenen met een meervoudige en visuele beperking. Werken met mensen, elk met hun eigen aparte en unieke mogelijkheden. Het was een mooie reis die mij steeds veel voldoening heeft geschonken.
Ergens onderweg kwam er die grote uitdaging: onze kinderwens die ondanks alle medische hulp maar niet vervuld werd. En zo werd ik automatisch gedreven richting een natuurlijkere manier van leven. Het over-medicaliseren van zoiets kwetsbaars en intiems als een kinderwens, duwde mij puur op gevoel de andere richting uit.
Nadat deze weg ons uiteindelijk beloonde met 3 energieke wondertjes, was ik getriggerd om mij hier verder in te gaan verdiepen.
Na eerst de opleiding tot kinderwensconsulente, seks- en relatietherapeute en lifecoach te hebben afgerond, volgde ik de vierjarige opleiding tot  gezondheidsbegeleider aan de Levensschool. De visie op lichaam en gezondheid die ik daar leerde, voelde voor mij als thuiskomen. Vooral de praktische vakken boeiden mij enorm: voetreflexologie, (diepte)massage maar ook bachbloesems en aromatherapie.
Later ging ik nog verder verdiepen in voetreflexologie, energetisch werk en homeopathie, onder andere via MMM.
De natuurlijke en energetische visie op gezondheid in al zijn facetten, de veelzijdige tools en de synergie van de verschillende therapieën maken dit voor mij uiterst waardevolle sleutels om op een zachte manier mensen te kunnen ondersteunen.
Een veilige haven bieden, rust en tijd nemen voor de mensen icm lichaamswerk zijn peilers die voor mij van groot belang zijn. Deze elementen combineer ik met veel liefde in mijn praktijk ‘Just You’.
De visie en waarden van MMM liggen volledig in het verlengde hiervan. Zowel de mensen die MMM maken tot wat het is als wat ze te bieden hebben maakt van MMM een warme, verbindende en inspirerende plek.
Ik voel mij dan ook enorm dankbaar om hier deel van te mogen uitmaken. Miracles happen ;-)
Ik heb er alvast heel veel zin in om jullie ergens onderweg te ontmoeten!
Liefs,
Veerle

bottom of page