top of page
energetisch - kopie.jpg

Petra Verhoef

petra_edited_edited.jpg

​Petra Verhoef was jarenlang werkzaam als projectmanager bij een grote bankverzekeraar. Eerst in de automatisering en daarna bij de afdeling die zich bezighoudt met het organiseren van projecten op maatschappelijk vlak.

 

Steeds meer is zij zich gaan richten op de begeleiding van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling, hetgeen geresulteerd heeft in de oprichting van Samma.

Petra heeft de HBO-opleiding tot Energetisch Therapeut gevolgd aan de International Academy for Complementary and Natural Healthcare en volgde vele extra opleidingen en cursussen.

Petra was een tijdlang bestuurslid van de Stichting WelZijn Kinderen en columniste in het tijdschrift ParaVisie. (zie publicaties).

 

Binnen Samma werkt ze als therapeut en trainer. Ze is erkend leraar Tibetaanse Dzogchen Meditatie en Tibetaanse Shiné Meditatie in de traditie van Tulku Lobsang Rinpochee

 

Daarnaast is Petra auteur van het boek ‘Vertrouwen, hoe intuïtie je leven verrijkt’ en heeft ze lange tijd een maandelijks radioprogramma bij het Amerikaanse Wisdom&Intuition Network verzorgd. 

 

In haar werk staat de begeleiding van intuïtieve mensen centraal.


www.sammacentrum.nl
www.innerlicht.nl

bottom of page