top of page

More  Moving  Miracles

Miracles on the move...   

Miracles might be moving...       Miracles might set you in motion...

Einstein wist het al, alles is energie. Soms voelen we dingen intuïtief (buikgevoel). Soms komen we in een ruimte en voelen we de sfeer aan. Als je in contact komt met een andere persoon ontstaat er een verbinding. Als dat contact beëindigd wordt, is het niet zeker dat je volledig los komt van elkaar. Net zoals muziek niet verdwijnt als je de radio uitdoet. Er kan iets bij je blijven hangen van de persoon, je blijft onbewust een stukje verbonden. Als dit vaak gebeurt, dan raakt je energieveld ‘vervuild'.
​​
'Hulpverleners' en mensen die gevoelig zijn voor emoties van anderen, kunnen hier last van hebben met klachten: hoofdpijn, plotse moeheid, gevoel alsof ineens alle kracht en energie wegloopt, onverklaarbare emotie-wisselingen, zonder aantoonbare reden, gevoel van onbehagen (gevoel 'niet jezelf te zijn'), fysieke klachten die je niet herkent, maar die één van de mensen waar je mee in contact bent geweest, wél had enz. Vervelend en onnodig, want door een simpel stappenplan, dat je max 15 min/dag kost, kan je dit zelf leren voorkomen. Je leert herkennen of je energieveld vervuild is en zo ja, hoe je dit kunt oplossen en voorkomen.​​​

Er wordt na de individuele online-sessie een afspraak gemaakt voor een extra online-opvolgsessie. Deze is inbegrepen in de prijs, net als de persoonlijke reading. Bedoeling is om tussen de eerste sessie en de opvolgsessie te oefenen met het geleerde. In de opvolgsessie kan je vragen stellen, wordt je energieveld bekeken en resterende vervuiling verwijderd. 

BESCHERM
JEZELF

20151105_153149 - kopie_edited.jpg

Workshop

vanaf nu individueel online te volgen op afspraak

Prijs

Incl. reading en privé-opvolgconsult
Tieners (13 t/m 17j): Particulier 100 €
Volwassenen (18+) : Particulier 180 €
                                   Zakelijk +factuur 265 €

Ter Info

Enkel nog individueel online te volgen op afspraak

Een stapje verder ...  opleidingen

bottom of page