top of page

More  Moving  Miracles

Miracles on the move...   

Miracles might be moving...       Miracles might set you in motion...

20160827_191501 - kopie_edited_edited.jp
“Knowing yourself is to be rooted in Being, instead of lost in your mind.” Eckhart Tolle

In deze 3-daagse workshop zal je vanuit de basis stap voor stap herontdekken wat jouw intuïtie, je buikgevoel is. Door een disbalans in onze Westerse wereld, waar te vaak “kennis om de kennis” primeert binnen systemen die wij “horen” te dienen, zitten we soms gevangen in ons eigen hoofd vol gedachtespinsels, angsten, oordelen, overtuigingen… En dit over onszelf, anderen, het leven… We weten niet meer wat we écht willen, écht voelen... We vertrouwen niet meer op onszelf… Terug zakken naar jouw gevoel, zal je terug in balans helpen komen, zal je terug leren vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid en kracht, die er altijd al was en er ook altijd zal zijn voor jou.
Tijdens deze 3-daagse workshop zal je vertrekkend vanuit een plaats van diepe rust en ontspanning, terug zakken naar jouw buikgevoel, om zo te herconnecteren met jezelf. Alles wat we doen, wordt gekaderd en onderbouwd met de nodige uitleg. Maar het is vooral door er via simpele en leuke opdrachten mee aan de slag te gaan, dat je al doende je intuïtie terug zal leren voelen, vertrouwen en naar waarde zal kunnen inschatten en inzetten in je leven. 

"Being must be felt.
It can't be thought"

LEVEN VANUIT
JE INTUITIE

Workshop

Worshop 1
Bewust verbinden met je intuïtie

Vanuit rust, ontspanning en spontane handelingen zal je terug jezelf leren voelen. Via eenvoudige technieken en leuke, simpele oefeningen zal je je buikgevoel, je intuïtie terug herkennen. Je gaat naar huis met enkele kleine oefeningen om dit gevoel van herconnecteren met jezelf te verankeren.

Worshop 2
Intuïtie als leidraad voor jezelf

In de tweede workshop gaan we verder met het inzetten van je intuïtie als leidraad voor jezelf, met je hoofd als dankbare dienaar in dit proces. Ook hier zal je via korte, kleine oefeningen al doende ervaren dat je meer en meer op je buikgevoel mag vertrouwen, om van daaruit te handelen in je leven. Waardoor wat je doet en laat in het leven ook meer zal passen bij je echte zelf, en wat echt goed voelt voor jou. Ook hier krijg je de mogelijkheid om deze oefeningen thuis verder te zetten.

Worshop 3
Intuïtie inzetten in je leven samen met anderen

In deze derde workshop gaan we “spelen” met je intuïtie naar anderen toe. Vaak weet je al heel vlug redelijk veel over een ander, zelfs voor je in gesprek gaat met een ander… Hoe kan je deze intuïtie gebruiken voor jezelf: wat zegt je buikgevoel over jezelf en over die ander? Hoe maak je van hieruit verbinding, of net niet? En dat zonder oordeel en in respect voor jezelf en de ander. Ook hier zullen we stap voor stap, al doende op ontdekking gaan met simpele en aangename oefeningen.

Prijs

3 workshops:
particulier 165 €
beroepsmatig + factuur 200 €

Per workshop:
particulier 60 €
beroepsmatig + factuur 80 €

Ter Info

3 workshops
telkens van 9u30 - 12u30
elke workshop kan je ook apart volgen
0 agenda - kopie (2).JPG

Terug naar ...

bottom of page