top of page

More  Moving  Miracles

Miracles on the move...   

Miracles might be moving...       Miracles might set you in motion...

Wil jij blijer worden met jezelf en oude, negatieve overtuigingen over jezelf achter je laten?
 
Wist jij dat een gemiddeld kind nog voor hij/zij 18 jaar is meer dan 100.000 (!!) keer hoort wat hij niet mag doen en wat hij allemaal niet kan. Hoe vaak wordt daar tegenover, in diezelfde 18 jaar, een kind op een positieve manier bevestigd? Een paar duizend keer? Een paar honderd keer? Sommige mensen weten zich nog niet eens een tiental keer te herinneren als er naar wordt gevraagd!

Goed bedoeld door onze ouders om ons te behoeden voor gevaar en tegenslag, maar we gaan het geloven en dat heeft zijn effect. Het resultaat is dat wij als volwassenen 77% van de tijd in negatieve zin over onszelf denken en spreken. Velen van ons hebben dus een heel negatief zelfbeeld! Is dat nou niet jammer?

Is dit bovenstaande herkenbaar en wil je dat anders, doe dan mee aan onze nieuwe workshop. We gaan je helpen om positiever over jezelf te denken waardoor je krachtiger in het leven kunt staan en leert om zelf een probleem met vertrouwen tegemoet te zien. Want jij kunt dat!

We gaan tijdens de workshop één aspect waar jij negatief over jezelf denkt omzetten naar een positieve bekrachtiging van jezelf. Je gaat dit verbeelden op papier en krijgt dit mee naar huis. De manier waarop we dit doen is laagdrempelig en kun je thuis herhalen wanneer je daar de behoefte aan hebt.

We gebruiken daarbij de methodes uit ‘What to say when you talk to yourself van Shad Helmstetter’ en ‘Neurographic art‘.

Voor Tieners (13-17j)
Voor Volwassenen (18+)

BLIJ MET MEZELF

0 Blij me mezelf.png

Workshop

Prijs

Tieners (13-17j): Particulier: 50 €
Volwassenen (18+)
Particulier: 65 €
Zakelijk met factuur: 110 €

Terug naar ... workshops of opleidingen

bottom of page