More  Moving  Miracles

Miracles on the move...   

Miracles might be moving...       Miracles might set you in motion...

‘Het is sterker dan mezelf’, hoor je wel eens zeggen. Ondanks alle moeite die je soms in persoonlijke groei steekt, blijven er soms bepaalde patronen als een rode draad door je leven lopen. Je botst telkens op dezelfde thema’s. Het lijkt alsof je vast zit. Het overstijgt als het ware je persoonlijkheid. Vaak hebben zulke ‘verstrikkingen’ te maken met patronen in de familie van herkomst die je onbewust hebt overgenomen uit een soort loyaliteit. Sommigen nemen als kind onbewust een stukje ‘ballast’ van vader en moeder over uit liefde. ​Ook familiegebeurtenissen die niet of onvolledig verwerkt geraken, zorgen voor verstoring van het geheel. Soms weet je gewoon niet hoe dit verder kan. Het is alsof je geen 'zicht' hebt op de onderliggende emoties en verwarring.

​​Opstellingswerk maakt deze verborgen patronen uit het familiesysteem zichtbaar. Er  komt begrip en ruimte voor zingeving en heling. Je kunt op dat moment de problematische patronen teruggeven aan de 'rechtmatige eigenaar’. Het geeft inzicht en biedt de opsteller de mogelijkheid om weer haar of zijn eigen keuzes en beslissingen te gaan maken. Dit geeft vrijheid op opnieuw jouw plek in het leven te vinden. Vaak staan we niet op onze eigen plaats in de familie en dit is bepalend voor alle relaties die je aangaat. ​Alles wat je zelf niet teruggeeft aan de vorige generatie(s), geef je willens nillens door aan je kinderen. ​Hoe gaat dit in zijn werk?

Over de generaties heen

FAMILIE-
OPSTELLINGEN

Workshop

healing hugs - kopie.JPG

Optie 1
PRIVE-OPSTELLING

Bij MMM kan je als ‘opsteller’ een privé-opstelling aanvragen. Het gereserveerde gedeelte wordt exclusief gebruikt voor jouw specifieke vraagstelling. Je weet zeker dat jouw opstelling aan bod komt en in zeer grote diepte wordt uitgewerkt. Wij zorgen voor zeer ervaren representanten, gespecialiseerd in systeemopstellingen. 

Privé-opstelling blok 2u: particulier 195 eur / beroepsmatig met fact 250 eur

Locatie: telkens in Minderhout - 3 tijdsblokken tussen 9u30 en 16u30

Optie 2
KENNISMAKING
met OPSTELLINGSWERK

In de kennismakingsdagen leer je wat opstellingswerk inhoudt en er worden enkele opstellingen gedaan die door de begeleiders worden gekozen. Je krijgt veel inzicht door de kennis die je opdoet, door representant te zijn of door de opstelling die voor jouw situatie gemaakt wordt. Er is geen garantie dat jouw opstelling zal worden gedaan. Iedereen kan deelnemen.

Dagdeel: 2 opstellingen,
Particulier 50 eur / beroepsmatig met factuur 70 eur

Data, locatie: heb je interesse in deze optie, laat het weten via de code 'intekenen' van het contactformulier

&

Prijs

Privé-opstelling
Particulier 195 €
Zakelijk met factuur 250 €

Kennismaking opstellingen
Halve dag: (2 opstellingen)
particulier 60 €
beroepsmatig + factuur 85 €

Ter Info

* Praktische info na aanmelding via contactformulier
* Nieuw in 2023: Opstellingen in bedrijven en scholen