top of page

More  Moving  Miracles

Miracles on the move...   

Miracles might be moving...       Miracles might set you in motion...

‘Het is sterker dan mezelf’, hoor je wel eens zeggen. Ondanks alle moeite die je soms in persoonlijke groei steekt, blijven er soms bepaalde patronen als een rode draad door je leven lopen. Je botst telkens op dezelfde thema’s. Het lijkt alsof je vast zit. Het overstijgt als het ware je persoonlijkheid. Vaak hebben zulke ‘verstrikkingen’ te maken met patronen in de familie van herkomst die je onbewust hebt overgenomen uit een soort loyaliteit. Sommigen nemen als kind onbewust een stukje ‘ballast’ van vader en moeder over uit liefde. ​Ook familiegebeurtenissen die niet of onvolledig verwerkt geraken, zorgen voor verstoring van het geheel. Soms weet je gewoon niet hoe dit verder kan. Het is alsof je geen 'zicht' hebt op de onderliggende emoties en verwarring.

​​Opstellingswerk maakt deze verborgen patronen uit het familiesysteem zichtbaar. Er  komt begrip en ruimte voor zingeving en heling. Je kunt op dat moment de problematische patronen teruggeven aan de 'rechtmatige eigenaar’. Het geeft inzicht en biedt de opsteller de mogelijkheid om weer haar of zijn eigen keuzes en beslissingen te gaan maken. Dit geeft vrijheid op opnieuw jouw plek in het leven te vinden. Vaak staan we niet op onze eigen plaats in de familie en dit is bepalend voor alle relaties die je aangaat. ​Alles wat je zelf niet teruggeeft aan de vorige generatie(s), geef je willens nillens door aan je kinderen. ​Hoe gaat dit in zijn werk?

Over de generaties heen

FAMILIE-
OPSTELLINGEN

Workshop

healing hugs - kopie.JPG

Optie 1 PRIVE
FAMILIE-OPSTELLING

Bij MMM kan je als ‘opsteller’ een privé-opstelling aanvragen. Het gereserveerde gedeelte wordt exclusief gebruikt voor jouw specifieke vraagstelling. Je weet zeker dat jouw opstelling aan bod komt en in zeer grote diepte wordt uitgewerkt. Wij zorgen voor zeer ervaren representanten, gespecialiseerd in systeemopstellingen. Onder begeleiding van Petra Verhoef en Els Marcelis.

Privé-opstelling blok 2u: particulier 210 €/ zakelijk met factuur 280 €

Locatie: telkens in Kasterlee- 3 tijdsblokken - 9u30-11u30 / 11u45-13u45 / 14u30-16u30

Optie 2 OPENBAAR 
FAMILIE-OPSTELLING

In de kennismakingsdagen leer je wat opstellingswerk inhoudt en er worden enkele opstellingen gedaan die door de begeleiders worden gekozen. Je krijgt veel inzicht door de kennis die je opdoet, door representant te zijn of door de opstelling die voor jouw situatie gemaakt wordt. Er is geen garantie dat jouw opstelling zal worden gedaan, tenzij je vooraf jouw opstelling aanvraagt. Iedereen welkom.

Avond 19u-22u: 2 opstellingen onder begeleiding van Els Marcelis
Als representant: particulier 50 € / beroepsmatig met factuur 65 €
Als opsteller: 100 € / zakelijk met factuur 140 € (= 50 € representant + 50 € bijbetalen indien opstelling cfr. zakelijk 65 € + 75 €)

Data: zie agenda & locaties. Andere locatie gewenst? Heb je interesse in deze optie, laat het weten via de code 'intekenen' van het contactformulier

&

Prijs

Optie 1: privé-opstellingswerk
Opstelling particulier 195 €/zakelijk met factuur 250 €

Optie 2: openbaar opstellingswerk
Representant: particulier 50 €/zakelijk met factuur 65 €
Opstelling: particulier 100 €/
zakelijk met factuur 140 €

Ter Info

* Praktische info na aanmelding via contactformulier
* Nieuw in 2023: Opstellingen in bedrijven en scholen
bottom of page