top of page

More  Moving  Miracles

Miracles on the move...   

Miracles might be moving...       Miracles might set you in motion...

yoga.JPG
Op zoek naar innerlijke rust?
Het brengt je stabiliteit, zelfvertrouwen en ruimte. Ruimte in lichaam en geest brengt vrijheid en geluk. Genieten van stiltemomenten afgewisseld met zachte bewegingen en ademhalingsoefeningen. Doel: lichaams- en adembewustzijn herontdekken. 
Een gezonde geest in een gezond lichaam! Innerlijke rust, een geschenk in deze rusteloze tijden Door te mediteren ontwikkelen we een heldere, vrolijke en rustige geest en ervaren we innerlijke vrede. Tijdens de meditatie kunnen gedachten, beelden, gevoelens of andere afleidingen ontstaan. Alles is welkom. Wat er ook gebeurt, het is in orde.​

​De inspanning die we leveren om bewustzijn te bereiken, hoeft zich niet te beperken tot meditatie. Ideaal is om het toe te passen in ons dagelijks leven. Zodat we met een heldere geest, volledig in onze kracht in het leven staan. Mindfulness is leven in het nu, dingen aanvaarden zoals ze zijn, zonder oordelen, als onpartijdige waarnemer. Dit betekent volledig bewust zijn van alles wat er gaande is in het huidige moment. 

​De les begint met Lu Jong, om de grove en subtiele chakra’s van het lichaam te openen en balans te brengen in lichaam en geest. Gevolgd door een aantal ademhalingsoefeningen en mantra's. Zo leren we stap voor stap mediteren, gaande van de juiste zithouding, de verschillende stadia van meditatie, de obstakels die we op ons pad tegen komen en de krachten die we kunnen benutten om deze obstakels te counteren. We ronden af met zelf-massage, kum nye massage of een diepe ontspanning. Na de mindfulness meditatie voelen we ons als herboren en kunnen we weer de wereld aan. 

MI MO ME

Lot, vrijdagen, 12u15-13u15, 9-16-23 februari + 1-8-15-22 maart

PER REEKS VAN 7 SESSIES

Particulier: 100€
Zelfstandige+factuur: 165€

DUO KAART
PER REEKS VAN 7 SESSIES

LU JONG + MI MO ME
Particulier: 190€ / Zelfstandige+factuur: 315€
MI MO ME + AromaYoga
Particulier: 210€ / Zelfstandige+factuur: 345€

TRIO KAART
PER REEKS VAN 7 SESSIES

LU JONG + MI MO ME + AromaYoga
Particulier: 310€ / Zelfstandige+factuur: 515€

APARTE LES  (na proefles)

18€ voor deelname per aparte lesdag, indien 7 sessies: 100€

PROEFLES

12€

Rond hetzelfde thema ...

bottom of page