top of page

Marie Looze

Marie Looze

Ik wens hier mijn levensverhaal niet te vertellen!

Ik neem je liever mee op reis door de tijd heen, samen met onze reisgezel
'Un Temps pour Soi', die voor altijd met mij verbonden is en me zal helpen vertellen 'Wie ik ben'. Goede reis!

 

Eerste ontmoeting

'Un Temps pour Soi' kwam meer dan 25 jaar geleden bij me opdagen (ik was toen 32 of 33 … ik zei toch dat we door de tijd gingen reizen!) in de vorm van een restaurant dat perfect aansloot bij zijn naam. De harmonie tussen de naam van de plaats, de eenvoud van de omgeving en datgene wat ik hier kwam zoeken, gaf een echt gevoel van vervulling alleen al bij het noemen van deze vier kleine woorden.

In die tijd begreep ik nog niet hoe "harmonie, eenvoud, gevoelens" voor mijn evenwicht belangrijk waren.

 

Als vanzelfsprekend

Laten we tien jaar verder reizen, op duizend kilometer van dit vertrekpunt, wanneer 'Un Temps pour Soi, chambres et table d'hôtes' mij dagelijks vergezelt in een project dat me nauw aan het hart ligt. Geen twijfel ... ooit ... over de naam van ons Bed and Breakfast in Frankrijk. Een vanzelfsprekendheid, geïnspireerd door wat deze woorden in mij losmaken: delen, welkom, eenvoud, welzijn, herbronnen, rust, natuur, reizen, loskoppelen, ... een naam vol betekenis, sensaties en gevoelens!

Eens te meer roept 'Un Temps pour Soi' een mooie tussenperiode van het leven op: twaalf zoete jaren gemaakt van essentie door een terugkeer naar de natuur.

 

Een andere weg nemen

Na mijn terugkeer in Belgïe (2019) ga ik volop terug naar het hectische bedrijfsleven. Onze reisgenoot vertelde mij eerst heel zachtjes en dan alsmaar luider, dat ik hem verwaarloos en al zijn goede leer in een hoekje stop. Ik luister niet! Ik verlies mijn evenwicht! Ik stort in! Ik besef (net te laat) dat ik de weg naar mezelf kwijt ben...

 

Back to Nature

Mijn juiste pad heb ik ondertussen wel teruggevonden door elke dag in volle natuur met mezelf tijd door te brengen of één maandje over de wegen naar Compostela te lopen ... en daardoor weer op rust te komen. Harmonie, sensaties en gevoelens maken weer deel uit van mijn dagelijkse leven.

In 2021 tijdens een opleiding rond sylvotherapie, leerde ik aan hoe mijn zintuigen te prikkelen om een betere sensoriële en energetische band met levende wezens tot stand te brengen. Deze praktijk geeft me een geweldig gevoel: ik maak echt weer deel uit van de natuur !

 

MMM

Op dat moment van onze reis, kom ik dan ook Els Marcelis (of 'Miracles' dame) opnieuw 'toevallig' tegen … We kennen elkaar al jaren (sinds eind vorige eeuw) via het bedrijfsleven, hebben jarenlang elkaar niet meer gezien en dan plots weer contact opgenomen.... bij MMM gebeuren Miracles, dat weet iedereen toch.

Dankzij mijn vroegere bedrijfservaring, heb ik mijn plaats gevonden bij de administratieve ondersteuning van MMM en mocht ik meteen de website in een nieuw jasje steken. 

 

Na een paar workshops en opleidingen te hebben gevolgd, leerde ik de filosofie van MMM kennen (of beter gezegd 'voelen') en ben ik nu ook betrokken bij de activiteiten die MMM in bedrijven aanbiedt zoals stoelmassage etc.

 

Voor de voortzetting van mijn reis, laat ik me dragen door de MMMiracles waar ik zeker samen met mijn trouwe reisgenoot, mijn evenwicht door 'harmonie, sensatie en gevoelens' zal blijven vinden.

We komen elkaar zeker tegen ... tot dan!

Marie

bottom of page