top of page
Travailler ensemble

Kathelijn Daenen

Kathelijn Dhaenen.jpg

Ik ben Kathelijn en ben afkomstig en woonachtig te Pelt. Ik ben getrouwd met Jan en ben mama van 4 kinderen: Lies, Daan, Tuur en Roos. Sinds 2002 werk ik in Eindhoven bij Fontys Sporthogeschool als onderwijsmanager en sinds 2017 ben ik ook werkzaam als gezondheidsbegeleider. Als hobby speel ik hobo en althobo bij de Koninklijke Harmonie van Peer en ben ik dagelijks met muziek bezig via mijn kinderen die allemaal viool of cello spelen. Muziek is voor mij een sleutel om dicht bij mezelf te komen. Verder hou ik ontzettend van wandelingen in de natuur en aan zee.

Toen ik 35 jaar was, kreeg ik een wake up call en het lezen van het boek ‘de zin van ziek zijn’ werd een kantelpunt in mijn leven. Mijn zoektocht naar zingeving en spirituele ontwikkeling alsook meer leren vertrouwen op eigen intuitie, is toen gestart. Ik ben 4 jaar gaan studeren aan de Levensschool en ben afgestudeerd met een onderzoek rondom zelfverbinding. Ik heb verschillende cursussen gevolgd via MMM die me erg versterkt en geinspireerd hebben. Ook ben ik Reiki Master en coach in verbindende communicatie waarin ik cursussen geef om meer in eigen energie en kracht te komen of te blijven. Verder geef ik nog voetreflexmassages en relaxatie massages en ben ik sinds jaren actief bezig met familie opstellingen via MMM.

Ik ben een bezige bij die graag bijleert en wil blijven groeien. Ik word blij van zowel mensen om me heen als van alleen zijn in de natuur. Ik voel me erg dankbaar met hoe ik nu in het leven sta, hoeveel mensen ik dagelijks mag ontmoeten en begeleiden. Ik ben dan ook heel fier en dankbaar om een bijdrage mogen te leveren aan MMM en samen te leren, te verbinden en te delen met elkaar.

bottom of page